Σταθερό είναι το ενδιαφέρον της πρώην Υπουργού Ντόρας Μπακογιάννη για τα μεγάλα ζητήματα της Αχαΐας αλλά και για την δυναμική που αναπτύσσει στην περιοχή η Νέα Δημοκρατία.

Την κ. Μπακογιάννη συνάντησε το πρωί του Σαββάτου στην Αθήνα- με την ευκαιρία της ονομαστικής της εορτής- η πολιτευτής Αχαΐας και πρώην μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Αθηνά Τραχήλη. Η συνάντηση έγινε στο γραφείο της πρώην Υπουργού στην οδό Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

«Η κ. Μπακογιάννη είχε πάντα ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα ζητήματα της Αχαΐας. Τόσο στο σκέλος των μεγάλων παρεμβάσεων που έχει ανάγκη η περιοχή μας, όσο και στο σκέλος των πολιτικών συσχετισμών. Και αυτό το έχει αποδείξει διαχρονικά και στην πράξη», ανέφερε σε δήλωση της η κ. Τραχήλη. Συμπληρώνοντας ότι «η κ. Μπακογιάννη επικοινωνεί συχνά με φίλους της στην Αχαΐα και είναι διαρκώς ενήμερη για τα πολιτικά πράγματα στο νομό και για τις διαθέσεις της κοινής γνώμης. Η ίδια είναι ένα πολιτικό κεφάλαιο και μια φωνή κύρους εντός και εκτός της χώρας».

Στην διάρκεια της συνάντησης η κ. Τραχήλη ανακοίνωσε στην κ. Μπακογιάννη ότι βρίσκεται στο στάδιο της τελικής επεξεργασίας βιβλίο που η πολιτευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας ετοιμάζει με τις πολιτικές θέσεις και παρεμβάσεις της. Ένας μικρός τόμος στον οποίο παρουσιάζονται επιλεγμένα κείμενα απ’ τις ομιλίες, τις προτάσεις, τα άρθρα και τις δημόσιες πολιτικές δραστηριότητες της κ. Τραχήλη, με άξονα την Αχαΐα και τα προβλήματα που εν μέσω κρίσης ενέσκηψαν για τους πολίτες της περιοχής.

«Είμαι βέβαιη ότι το βιβλίο σου θ’ αποτυπώνει, ψύχραιμα και ρεαλιστικά, την προσέγγιση σου για την σημερινή κατάσταση στη χώρα και ιδιαίτερα στο νομό Αχαΐας, υπό το πρίσμα της δικής σου καθαρής ματιάς», ανέφερε η κ. Μπακογιάννη, με την υπόμνηση ότι θα ήταν χαρά της να παραλάβει ένα αντίτυπο.

Στο μεταξύ, μέσα στις επόμενες μέρες ενεργοποιείται πλήρως και η προσωπική ιστοσελίδα της Αθηνάς Τραχήλη, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.trachili.gr, όπου οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να ενημερώνονται για τις δράσεις της και να επικοινωνούν απ’ ευθείας μαζί της.

«Είναι ένας τόπος διάδρασης και επικοινωνίας ώστε σε ζωντανό χρόνο να μιλάμε για τα προβλήματα, τις προκλήσεις, το σήμερα και το αύριο του τόπου μας. Ν’ ανταλλάσσουμε απόψεις και δημοκρατικά να βαδίζουμε μπροστά», υπογραμμίζει η κ. Τραχήλη.