Στη διεύθυνση www.trachili.gr λειτουργεί ήδη –σε πειραματικό στάδιο- η προσωπική ιστοσελίδα της πολιτευτή Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Αθηνάς Τραχήλη. Η σελίδα περιλαμβάνει ειδήσεις και φωτογραφικό υλικό απ’ τις πολιτικές δραστηριότητες της κ. Τραχήλη, τα στοιχεία του βιογραφικού της, στοιχεία επικοινωνίας και κάθε άλλη χρήσιμη πληροφορία για τις πολιτικές θέσεις και απόψεις της για τα γενικά πολιτικά ζητήματα αλλά και για τα ζητήματα της Αχαΐας και της Δυτικής Ελλάδας.

Παράλληλα, μέσα απ’ την ιστοσελίδα ο επισκέπτης έχει την δυνατότητα να συνδεθεί και να παρακολουθήσει τις αναρτήσεις της κ. Τραχήλη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να μοιραστεί μαζί της σχόλια, ιδέες και παρατηρήσεις.

Το www.trachili.gr δεν φιλοδοξεί να υποκαταστήσει τον ρόλο των μέσων μαζικής επικοινωνίας. Απεναντίας, όπως σημειώνει η κ. Τραχήλη, έρχεται να λειτουργήσει βοηθητικά στην αποστολή τους και να παρουσιάσει ομογενοποιημένα και σε χρονολογική ταξινόμηση το σύνολο των δημόσιων τοποθετήσεων και παρεμβάσεων της.

Εύχρηστο, μοντέρνο, κομψό και με βάρος στην ισορροπία εικόνας και κειμένου, το σάιτ της Αθηνάς Τραχήλη θα εμπλουτίζεται διαρκώς ως ένα σημείο αναφοράς και διαλόγου με τον πολίτη και τις αναζητήσεις του.

Παράλληλα, στο στάδιο της τελικής επεξεργασίας βρίσκεται αυτή την περίοδο βιβλίο που η πολιτευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας ετοιμάζει με τις πολιτικές θέσεις της. Ένας μικρός τόμος στον οποίο παρουσιάζονται επιλεγμένα κείμενα απ’ τις ομιλίες, τις προτάσεις, τα άρθρα και τις δημόσιες πολιτικές δραστηριότητες της κ. Τραχήλη, με άξονα την Αχαΐα και τα προβλήματα που εν μέσω κρίσης ενέσκηψαν για τους πολίτες της περιοχής. Το βιβλίο έχει τίτλο «Με τη δική μου ματιά» και η παρουσίαση του θα γίνει μέσα στις επόμενες εβδομάδες.