Διημερίδα με θέματα καρδιολογίας και δερματολογίας των ζώων συντροφιάς οργανώνει στην Πάτρα το προσεχές Σαββατοκύριακο 6 και 7 Απριλίου ο Πανελλήνιος Κτηνιατρικός Σύλλογος. 

Οι εργασίες της διημερίδας θα φιλοξενηθούν στο ξενοδοχείο «Βυζαντινό» (οδός Ρήγα Φεραίου, Πάτρα) και θα ξεκινήσουν στις 6 το απόγευμα του Σαββάτου.

«Ως Πανελλήνιος Κτηνιατρικός Σύλλογος πήραμε την πρωτοβουλία να διοργανώνουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα ανά την Ελλάδα ημερίδες και συνέδρια με θέματα που άπτονται της καθημερινότητας του κτηνιάτρου στην εργασία του. Στόχος μας είναι η διευκόλυνση και η ενημέρωση όλων μας προκειμένου η εργασία μας να γίνει αποτελεσματικότερη», αναφέρουν στην πρόσκληση της διημερίδας η Πρόεδρος του Πανελληνίου Κτηνιατρικού Συλλόγου Αθηνά Τραχήλη, ο Πρόεδρος του Παραρτήματος Δυτικής Ελλάδος Παναγιώτης Αλεξανδρόπουλος, ο Πρόεδρος του Παραρτήματος Πελοποννήσου Γιάννης Κατσαμπής και ο Πρόεδρος του Παραρτήματος Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδας Παντελής Κάκκος. 

Ομιλητές στην διημερίδα θα είναι ο Χρήστος Κουτίνας, Επίκουρος Καθηγητής Παθολογίας των ζώων συντροφιάς (Τμήμα Κτηνιατρικής Σχολής Επιστημών Υγείας Α.Π.Θ.), ο Εμμανουήλ Παπαδογιαννάκης, Καθηγητής Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας, ο Παναγιώτης Κουτσουβέλης, κτηνίατρος, ειδικευόμενος στο Ευρωπαϊκό Κολλέγιο Κτηνιατρικής Δερματολογίας και η Ελένη Παυλίδου, DVM, MBA, μέλος της Επιτροπής Ενιαίας Υγείας του Πανελληνίου Κτηνιατρικού Συλλόγου. 

Οι εργασίες της διημερίδας θα ολοκληρωθούν στις 3 το μεσημέρι της Κυριακής 7 Απριλίου. 

 

ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ