«Έξι μέρες πριν απ’ τις ευρωεκλογές και τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου η παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πάτρα είναι μια γιορτή της Δημοκρατίας και μαζί η αρχή της ανατροπής μιας κατάστασης που πληγώνει όλους τους Έλληνες».

Αυτό δήλωσε το βράδυ της Παρασκευής από το Αίγιο η πολιτευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Αθηνά Τραχήλη.

Η κ. Τραχήλη, που παραβρέθηκε στην συγκέντρωση του υποψηφίου περιφερειάρχη Ν. Φαρμάκη στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αλέκος Μέγαρης», υπογράμμισε ότι ο αέρας νίκης της Νέας Δημοκρατίας στην Αχαΐα και σ’ όλη την Ελλάδα δεν πιστοποιείται μόνο δημοσκοπικά αλλά αποτυπώνεται σε κάθε επαφή με τους πολίτες.

«Την Δευτέρα στο Κλειστό της ΕΑΠ στην Πάτρα η Αχαΐα θα εκφράσει με τον πιο ηχηρό τρόπο την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη της στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Οφείλουμε όλοι να είμαστε εκεί, παρούσες και παρόντες, σε μια συγκέντρωση που θ’ αποτελέσει την καλύτερη απάντηση σε όσους θέλουν την χώρα αγκυλωμένη στο χθες, στον αναχρονισμό, στις ιδεοληπτικές εμμονές και στον πολιτικό καιροσκοπισμό», είπε η κ. Τραχήλη.

Προσθέτοντας ότι «καλώ όλους τους συμπολίτες μας σ’ αυτή την γιορτή της Δημοκρατίας, στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη, στην αντίστροφη μέτρηση για την επάνοδο της χώρας στην ομαλότητα, στην κοινή λογική και στην αναδημιουργία».