Με εθνική ήττα ισούται η απώλεια των καλύτερων μυαλών μας που παίρνουν τον δρόμο για το εξωτερικό. Αυτό πρέπει ν’ αλλάξει. Και θ’ αλλάξει με μια κυβέρνηση που επενδύει στις νέες και στους νέους και τους δίνει κίνητρα να μείνουν και να δημιουργήσουν εδώ. 

Αυτό επεσήμανε η πολιτευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Αθήνα Τραχήλη κατά την επίσκεψη της, το πρωί της Παρασκευής, στο Επιστημονικό Πάρκο Πατρών, στις επιχειρήσεις και στους φορείς που φιλοξενούνται εκεί. 

Η κ. Τραχήλη στις συναντήσεις με τους καθηγητές κ.κ. Αναστασόπουλο και Ματσούκη αλλά και με σημαίνοντα στελέχη των μονάδων που δραστηριοποιούνται στους τομείς της Έρευνας και της Καινοτομίας ανέφερε ότι ο πλούτος γνώσης που αναπτύσσεται λίγα μόλις χιλιόμετρα μακριά απ’ το κέντρο της Πάτρας κάνει περήφανους και αισιόδοξους όλους τους πολίτες της Αχαΐας.

«Εδώ χτυπάει η καρδιά του αύριο», ανέφερε η κ. Τραχήλη. «Εδώ το μέλλον έχει εικόνα, έχει πρόσωπο, όνομα και επώνυμο. Δεν είναι τυχαίο ότι παγκόσμιοι κολοσσοί στρέφουν το ενδιαφέρον τους στην Πάτρα και στα δυνατά μυαλά της. Αυτή την δύναμη οφείλουμε να την ενσωματώσουμε στην οικονομία και στην παραγωγή και όχι να την καταδικάζουμε μ’ ένα διαβατήριο στο χέρι. Αυτός είναι και ο στόχος του Προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη».