Τις Υπηρεσίες της Γ’ Δ.Ο.Υ. Πατρών, στην Ακτή Δυμαίων, επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Αθηνά Τραχήλη, συνοδευόμενη από στελέχη του πολιτικού γραφείου της. 

Η κ. Τραχήλη στις επαφές της με τους υπαλλήλους της Οικονομικής Υπηρεσίας αλλά και με τους συναλλασσόμενους πολίτες αναφέρθηκε στον βασικό πυρήνα του κυβερνητικού προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας και στον στόχο της δικαιότερης φορολογίας που, όπως είπε, θα απελευθερώσει την παραγωγικότητα και να δημιουργήσει ένα νέο αναπτυξιακό και κοινωνικά δίκαιο περιβάλλον. 

Η μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30% μέσα στην επόμενη διετία και η διατήρηση του αφορολόγητου, σε συνδυασμό με την σταδιακή κατάργηση της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης και του τέλους επιτηδεύματος θα δημιουργήσει αμέσως νέα δεδομένα στην αγορά και στην επανεκκίνηση της οικονομίας, σημείωσε η κ. Τραχήλη. 

Προσθέτοντας ότι μεγάλη ανακούφιση θα προέλθει και απ’ την μείωση του εισαγωγικού φορολογικού συντελεστή από το 22% στο 9% για τα φυσικά πρόσωπα, δηλαδή μισθωτούς, ελεύθερους επαγγελματίες και αγρότες για εισοδήματα έως 10.000 ευρώ. 

«Όλα αυτά κατατείνουν σε μεγαλύτερο εισόδημα. Ειδικά για τον κατώτατο μισθό που αφορά -κατά μείζονα λόγο- τις νέες και τους νέους μας η Νέα Δημοκρατία έχει συγκεκριμένο πλάνο ώστε βαθμιαία ν’ αυξηθεί στα 730 ευρώ», ανέφερε η κ. Τραχήλη. 

  • Στο μεταξύ, το βράδυ της Τετάρτης η κ. Τραχήλη παρακάθησε σε δείπνο που οργάνωσαν σ’ εστιατόριο του Ρίου συνάδελφοι της κτηνίατροι απ’ την Πάτρα. «Θέλω να ευχαριστήσω απ’ την καρδιά μου όλους τους συναδέλφους μου που με στηρίζουν και είναι κοντά μου σ’ αυτή την εκλογική μάχη», επεσήμανε η κ. Τραχήλη. Και πρόσθεσε ότι οι κτηνίατροι όλοι της χώρας έχουν δοκιμαστεί πολλαπλώς απ’ την αδιέξοδη πολιτική της απερχόμενης κυβέρνησης. «Αυτό σύντομα αλλάζει», είπε.