Στον κατάμεστο Κήπο του «Apotheosis» στην Πάτρα υποδέχθηκε το βράδυ της Τετάρτης εκατοντάδες φίλους της η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Αθηνά Τραχήλη, σε μια βραδιά με πολλές πολιτικές εκπλήξεις και συγκινήσεις. 

Στην εκδήλωση της κ. Τραχήλη μαγνητοσκοπημένο μήνυμα έστειλε η πρώην Υπουργός Ντόρα Μπακογιάννη η οποία αφού ευχαρίστησε όλους όσοι ήταν παρόντες, έσπευσε να επισημάνει ότι η Αθηνά Τραχήλη «θα είναι πολύτιμη στην επόμενη Βουλή των Ελλήνων». 

Την εκδήλωση άνοιξε η πρώην Αντιδήμαρχος Πατρέων κ. Λένα Καλεντζώτη η οποία, προσφωνώντας την κ. Τραχήλη, αναφέρθηκε στον χαρακτήρα της, στις αρχές και στις αξίες της, στην διαδρομή της στα κοινά, στην ιδιότητα της ως Προέδρου του Πανελληνίου Κτηνιατρικού Συλλόγου και Αντιπροέδρου των Ευρωπαίων Ιδιωτών Κτηνιάτρων αλλά και στο ήθος και στην αγωνιστικότητα της. 

Η κ. Καλεντζώτη κάλεσε στη συνέχεια τους παριστάμενους να παρακολουθήσουν το μαγνητοσκοπημένο μήνυμα της πρώην Υπουργού Ντόρας Μπακογιάννη. 

Στο μήνυμα της η κ. Μπακογιάννη ανέφερε: 

«Να σας ευχαριστήσω όλες και όλους που ήρθατε στην τελευταία, μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση της φίλης μου Αθηνάς Τραχήλη. Το αξίζει η Αθηνά.  

Η Αθηνά είναι ένα απ’ τα σπάνια στελέχη της παράταξης μας. 

Ένας άνθρωπος ο οποίος κέρδισε μάχες, έγινε Πρόεδρος του Πανελληνίου Κτηνιατρικού Συλλόγου, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των ανθρώπων οι οποίοι κάνουν την ίδια δουλειά μ’ εκείνη. 

Έχει δώσει μάχες για την παράταξη σε καλές και σε δύσκολες στιγμές, όμως. 

Κι έμεινε όρθια. 

Την Αθηνά την χαρακτηρίζει η εργατικότητα της – είναι πραγματικά απίστευτη- την χαρακτηρίζει η γνώση της για ένα αντικείμενο ιδιαίτερα σημαντικό το οποίο θ’ απασχολήσει παρά πολύ την επόμενη κυβέρνηση και την χαρακτηρίζει, βεβαίως, πάνω απ’ όλα το ήθος της. 

Ένας άνθρωπος που έχει λόγο, ένας άνθρωπος που πιστεύει σ’ αυτό που κάνει, ένας άνθρωπος που έχει αρχές και αξίες. 

Πιστεύω ειλικρινά ότι θα είναι πολύτιμη στην επόμενη Βουλή των Ελλήνων. 

Της εύχομαι, απ’ το βάθος της καρδιάς μου, καλή επιτυχία. 

Αθηνά μου, θέλω πολύ να είμαστε μαζί στα έδρανα της επόμενης Βουλής όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα δώσει τη μάχη για μια διαφορετική Ελλάδα, για μια Ελλάδα την οποία αξίζουμε». 

Ο προσωπικός τόνος του μηνύματος της κ. Μπακογιάννη έκανε τον κόσμο να ξεσπάσει σε παρατεταμένα χειροκροτήματα κι αμέσως μετά στο βήμα ανέβηκε η κ. Τραχήλη. Στην ομιλία της ευχαρίστησε την κ. Μπακογιάννη αλλά και την κ. Καλεντζώτη και με ανθρώπινο τόνο περιέγραψε το βασικό πλαίσιο της πολιτικής που θ’ ακολουθήσουν η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Η κ. Τραχήλη στάθηκε ιδιαίτερα στο ζήτημα της ανεργίας αλλά και της φυγής των νέων στο εξωτερικό, στην ανάγκη αναθέρμανσης της οικονομίας και δημιουργίας ενός νέου επενδυτικού και φορολογικού περιβάλλοντος που θα καταλήγει σε «δουλειές, δουλειές και δουλειές, σε ευκαιρίες για τους νέους ανθρώπους και όλους μας». 

Μετά το τέλος της ομιλίας της η κ. Τραχήλη επί δυο ώρες υπέγραφε αντίτυπα του βιβλίου της «Με τη δική μου ματιά» που κυκλοφόρησε τον περασμένο Μάρτιο και αποτελεί μια συλλογή πολιτικών κειμένων και θέσεων καθώς και μια πολιτική αυτοβιογραφία της. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΜΑΓΝΗΤΟΣΚΟΠΗΜΕΝΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ κ. ΝΤΟΡΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ

https://www.youtube.com/watch?v=MNrJ5-hHPM8&feature=youtu.be

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΤΡΑΧΗΛΗ

https://www.youtube.com/watch?v=pppv_CMyCoE&feature=youtu.be