Η Αχαΐα υποδέχεται σήμερα το πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος κατάφερε να «βάψει» γαλάζια ολόκληρη σχεδόν την Ελλάδα.

Το πρώτο βήμα για την αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας έγινε στις εκλογές της 21ης Μαΐου. Το μήνυμα που έστειλαν οι πολίτες ήταν εκκωφαντικό. Και εδώ στην Αχαΐα η νίκη που επετεύχθη ήταν ιστορική.

Οι Αχαιοί πολίτες «μίλησαν» στην κάλπη. Δήλωσαν ότι επιθυμούν σταθερότητα, σιγουριά και συνέχιση του μεταρρυθμιστικού προγράμματος που ξεκίνησε στην πρώτη τετραετία της διακυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Επειδή όμως η απλή αναλογική ναρκοθέτησε την ισχυρή εντολή του 41% στον Κυριάκο Μητσοτάκη, οι πολιτικοί του αντίπαλοι και διάφορα παράκεντρα εξουσίας, που θέλουν την Ελλάδα καθηλωμένη στη φτώχεια, θέλουν να στήσουν νέες νάρκες στην αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας.

Για αυτόν τον λόγο, δεν πρέπει να επικρατήσει εφησυχασμός και επανάπαυση εν όψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

Η κάλπη είναι άδεια και κάθε ψήφος είναι πολύτιμη.

Στις 25 Ιουνίου δεν ψηφίζουμε για το ποιος θα βγει δεύτερο ή τρίτο κόμμα, ούτε για το ποιος θα μπει στη Βουλή και ποιος θα μείνει απέξω.

Κλείνουμε οριστικά την πόρτα στην εποχή των capital controls και των κλειστών τραπεζών που μας άφησε «προίκα» ο ΣΥΡΙΖΑ το 2019.

Άλλωστε καθημερινά, όλοι διαπιστώνουν, ότι όπως και προηγούμενη προεκλογική περίοδο η αντιπολίτευση συνεχίζει να βρίσκεται σε απόλυτη σύγχυση.

Τόσο από τον ΣΥΡΙΖΑ όσο και από το ΠΑΣΟΚ γίνεται πλειοδοσία λαϊκισμού και ανευθυνότητας, με προτάσεις υπερφορολόγησης και συνταγές βέβαιης επιστροφής στην εποχή της κρίσης.

Γι’ αυτό καλώ όλους τους συμπολίτες μας, ακόμη και αυτούς που δεν ψήφισαν στις εκλογές του Μαΐου, να δώσουν αποφασιστικά την ψήφο τους, για μια ανθηρή οικονομία, για μια ισχυρή Ελλάδα.

Στις 25 Ιουνίου εκλέγουμε κυβέρνηση για την επόμενη τετραετία και ψηφίζουμε Νέα Δημοκρατία και Κυριάκο Μητσοτάκη, για να πάρει ξανά ισχυρή και καθαρή εντολή αυτοδυναμίας ως το 2027.

Όλοι Μαζί! Σταθερά, Τολμηρά, Μπροστά!